Spring til indhold

Installation af varmepumpe

I et koldt land som Danmark er det alfa og omega at være i stand til at holde boligen varm om vinteren. Det er der forskellige måde at gøre på, men mange af de traditionelle opvarmningsmetoder er forældede, dyre og miljøskadelige. Derfor kan det være værd at overveje muligheden for at installere en moderne varmeløsning, og her er en varmepumpe et godt valg.

Varmepumper skal imidlertid installeres af professionelle installatører, og det er netop dette, vi kan hjælpe dig med her hos Peter Greve A/S. Hos os kan du få en VE-godkendt installatør på besøg, som vil klare installationen af din varmepumpe, og sørge for, at alt kommer til at fungere, som det skal, så du kan få billig og grøn varme året rundt.

Hvordan virker varmepumper?

Der findes forskellige udgaver af varmepumper – overordnet skelner man mellem varmepumper luft til vand og varmepumper luft til luft.

Varmepumper luft til vand virker kort sagt ved at bruge energien i luften omkring din bolig til at lave varmt vand, der kan bruges i radiatorer, vandhaner og brusebadet. Varmepumper luft til vand kan således gå direkte ind og erstatte dit eksisterende varmesystem, da varmepumpens indedel kan forbindes direkte til boligen vandrør.

Varmepumper luft til luft adskiller sig fra varmepumper luft til vand, da denne type varmepumpe kun kan lave varm luft. Derfor kan denne type af varmepumpe ikke erstatte det eksisterende varmesystem i din bolig, og det er i stedet et bedre valg som et miljøvenligt supplement til opvarmning og afkøling i sommerhuse.

Montering af varmepumpe = en god investering

Ved at investere i en varmepumpe, får du mulighed for at skære en stor bid af din årlige varmeregning. Det er dyrt at varme op med eksempelvis olie og gas, og da varmepumper luft til vand udelukkende bruger strøm og luft til at skabe varmt vand, kan du helt eliminere din afhængighed af de dyre fossile brændstoffer.

Når din varmepumpe er installeret, skal du således kun betale for den strøm, pumpen bruger i det daglige, og da varmepumper luft til vand er yderst energieffektive, får du meget varmeenergi til din bolig for den elektricitet, pumpen forbruger.

Et miljøvenligt valg

Hvis du gerne vil skifte til en mere miljøvenlig opvarmningsform i din bolig, er en varmepumpe således et glimrende valg. Varmepumper luft til vand fungerer som nævnt udelukkende ved hjælp af el, og da store dele af den danske elektricitet kommer fra vedvarende energikilder, vil valget af en varmepumpe nedsætte din boligs CO2-udslip markant.

Dertil slipper du for forbrænding af eksempelvis olie eller gas i din bolig, hvilken kan skabe en dårlig luftkvalitet omkring din bolig og for dine naboer.

Lad os hjælpe dig med installationen

Hvis du har købt en varmepumpe, eller hvis du har planer om at gøre det, handler det om at finde en dygtig og certificeret installatør, der kan montere din varmepumpe for dig så hurtigt som muligt. Det kan vi hjælpe dig med her hos Peter Greve A/S, hvor du får en pålidelig installation, der vil leve op til alle krav på området, så du kan komme til at nyde godt af de mange fordele, der er forbundet med at eje en varmepumpe.

Åbningstider

Mandag - fredag

07:00 - 18:00

Lørdag

09:00 - 15:00

(Efter aftale)

Søndag

09:00 - 15:00

(Efter aftale)