Spring til indhold

Installation af solceller

Solceller bliver mere og mere populære, da der er mange fordele forbundet med disse smarte installationer. Solceller er en teknologi, der hele tiden er i udvikling. Ikke nok med at de er yderste effektive, så er de på samme tid faldet markant i pris de seneste år. Således vil det for mange bolig- og virksomhedsejere give mening at investere i de moderne solceller.

 

Det kan dog være en kompliceret proces af sammensætte og installere et stort solcelleanlæg, og derfor bør du have fat i en professionel elinstallatør, der kan hjælpe dig med professionel installation af solceller. Det kan vi klare her hos Peter Greve A/S, hvor vores dedikerede team af erfarne installatører kan montere både store og små solcellesystemer til perfektion.

Hos Peter Greve A/S er vi desuden VE-godkendt installatør, som er din garanti for, at vi kan installere vedvarende energianlæg af høj kvalitet.

Et miljøvenligt alternativ

Der er ingen tvivl om, at solceller er et miljøvenligt alternativ til den strøm, du køber hos det offentlige. Med solceller på taget tager du strøm direkte ud af solens energi, og der er derfor ingen miljøbelastning forbundet med at bruge strøm, når den kommer fra dine egne solceller.

 

Derfor er installation af solceller et godt valg for dig, der gerne vil minimere dit personlige CO2-aftryk, hvor du med disse smarte anlæg kan gøre dit elforbrug mere grønt.

Hvordan virker solceller?

I en solcelle omdannes solens lys til elektricitet gennem en proces, der går under navnet ’den fotoelektriske effekt’. Derfor kan en solcelle også producere strøm, selvom det er overskyet, da cellen kun skal bruge lys for at sætte gang i dannelsen af elektricitet. Dog er solceller markant mere effektive i solskin, da mere lys er lig med mere fotoelektrisk effekt.

Kan solceller betale sig?

Solceller er faldet omkring 50-70 % i pris over de sidste 10 år, og derfor giver det i dag rigtig god mening at installere rent økonomisk. For selvom startudgiften til solceller, batterier og lignende er relativ høj, så kan det betale sig i det lange løb.

Udgiften til installation af solceller tjener sig således ind på sigt. Solcellerne kan desuden i mange tilfælde også være med til at forøge din boligs værdi, da fremtidige ejere kan se frem til gratis energi fra solen.

Skal vi installere solceller for dig?

Går du med drømmen om at få installeret solceller? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vores professionelle installatører vil sætte dine solceller på taget, forbinde dine batterier og sørge for, at du får grøn strøm i stikkontakterne. Det hele vil blive udført sikkert og professionelt, så du kan se frem til problemfri og prisvenlig strøm i mange år fremadrettet.

Åbningstider

Mandag - fredag

07:00 - 18:00

Lørdag

09:00 - 15:00

(Efter aftale)

Søndag

09:00 - 15:00

(Efter aftale)