Spring til indhold

Almindelig elservice

Elektricitet er en stor del af alle hjem, og det er således de færreste, der kan leve uden. Der skal strøm til at holde gang i det moderne liv, og derfor er det naturligvis vigtigt at sørge for, at dit hjem lever op til alle dine krav, når det kommer til den daglige brug af el og forskellige elektriske apparater. Netop derfor er en elinstallatør din bedste ven.

Hos Peter Greve A/S kan vi være behjælpelig med el-service hos både privat- og erhvervskunder. Det gælder alt fra store til små el-problemer såsom at få fikset stikkontakterne, repareret køleskabet eller få installeret en lampe. Alt dette og mere til står vi altid klar til at hjælpe dig med her hos Peter Greve A/S, hvor vores autoriserede elinstallatører vil levere en elinstallation i høj kvalitet til dit hjem.

Autoriseret elinstallatør

Hos Peter Greve A/S er kvalitet afgørende i alt vores arbejde. Derfor er vi din mulighed for at få fixet både stort og småt af en professionel og erfaren elinstallatør, som kender til hvorledes kvaliteten sikres i forskellige installationer i hjemmet.

Når du kontakter Peter Greve A/S, vil du således få besøg af veluddannede fagperson, der kan udføre alt det arbejde, du ikke må udføre på egen hånd, hvilket gælder både små installationer og de større projekter.

Behjælpelig ved renovering samt tilbygning

Går du med drømmen om renovering eller tilbygning af privatboligen? Én af de grundlæggende ting, som skal og bør tænkes ind i projektet fra start er elektricitet. Der skal trækkes ledninger i vægge, laves huller til stikkontakter samt meget, meget mere. Alt sammen er noget, som skal laves ordentligt, så der ikke pludselig opstår problemer.

Den høje kvalitet af elinstallationer og el-service kan vi være behjælpelig med hos Peter Greve A/S, hvor vi kan klare al el-arbejdet, som der skal være styr fra starten af byggeprojektet.

En bred palette af el-arbejde

Hos Peter Greve A/S, kan vi hjælpe med det meste, der har med elektricitet at gøre. Ingen elinstallation er for lille eller stor til os, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os uanset hvilket el-arbejde, du efterspørger.

Har du således planer om udvidelse af en elinstallation i dit hjem, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Sammen finder vi frem til den konkrete løsning, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Således formår vi at tilbyde dig den mest optimale samt funktionelle løsning for dig. Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med projektet.

Åbningstider

Mandag - fredag

07:00 - 18:00

Lørdag

09:00 - 15:00

(Efter aftale)

Søndag

09:00 - 15:00

(Efter aftale)