Spring til indhold

Ydelser

Hos Peter Greve A/S kan vi hjælpe dig med dine elektriske problemer. Vi hjælper med alt fra almindelige elinstallationer til styretavler.

Herunder ses udvalget af vores ydelser

Ydelser

Almindelig elservice

Elektricitet er en stor del af alle hjem, og det er således de færreste, der kan leve uden. Der skal strøm til at holde gang i det moderne liv, og derfor er det naturligvis vigtigt at sørge for, at dit hjem lever op til alle dine krav, når det kommer til den daglige brug af el og forskellige elektriske apparater. Netop derfor er en elinstallatør din bedste ven.

Læs mere

Ydelser

El-termografi

Driver du en moderne produktionsvirksomhed? Så kender du formentlig allerede til alle de ting, som dagligt kan påvirke produktionen. Ting, som i sidste ende kan lede til driftsstop, og noget, som kan koste mange penge for virksomheden samt omsætningen.

Ønsker du at kunne forudse diverse problemer i tide? Så kan el-termografi være lige præcis dét, som du står og mangler.

Læs mere

Ydelser

Installation af solceller

Solceller bliver mere og mere populære, da der er mange fordele forbundet med disse smarte installationer.

Det kan dog være en kompliceret proces af sammensætte og installere et stort solcelleanlæg, og derfor bør du have fat i en professionel elinstallatør, der kan hjælpe dig med professionel installation af solceller. Det kan vi klare her hos Peter Greve A/S, hvor vores dedikerede team af erfarne installatører kan montere både store og små solcellesystemer til perfektion.

Læs mere

Ydelser

Installation af varmepumper

I et koldt land som Danmark er det alfa og omega at være i stand til at holde boligen varm om vinteren.

Varmepumper skal imidlertid installeres af professionelle installatører, og det er netop dette, vi kan hjælpe dig med her hos Peter Greve A/S. Hos os kan du få en VE-godkendt installatør på besøg, som vil klare installationen af din varmepumpe, og sørge for, at alt kommer til at fungere, som det skal, så du kan få billig og grøn varme året rundt.

Læs mere

Ydelser

Styretavler

En driftssikker og effektiv produktion skal indeholde mange forskellige komponenter for at fungere optimalt. En af disse ting er styretavler, som er et særdeles vigtigt led, når produktionen skal kontrollers og holdes i gang.

Kvalitetssikre styretavler har vi stor erfaring med her hos Peter Greve A/S. Vi kan være behjælpelig med styretavler til nye produkter samt opgraderinger af allerede eksisterende styretavler.

Læs mere

Åbningstider

Mandag - fredag

07:00 - 18:00

Lørdag

09:00 - 15:00

(Efter aftale)

Søndag

09:00 - 15:00

(Efter aftale)