Spring til indhold

EL-termografi

Driver du en moderne produktionsvirksomhed? Så kender du formentlig allerede til alle de ting, som dagligt kan påvirke produktionen. Ting, som i sidste ende kan lede til driftsstop, og noget, som kan koste mange penge for virksomheden samt omsætningen.

Ønsker du at kunne forudse diverse problemer i tide? Så kan el-termografi være lige præcis dét, som du står og mangler. El-termografi kan minimere omfattende og langvarige el-problemer ved at finde dem i tide. Værktøjet, som anvendes til termografering går ind og tester de elektriske installationer, og vurderer således om hvorvidt alt er, som det burde være.

Her hos Peter Greve A/S er vi certificeret el-termograf, som gør, at vi kan tilbyde både privat- og erhvervskunder et produkt af højeste kvalitet.

Hvordan foregår el-termografering?

El-termografi udføres med et el-termografikamera. Et el-termografikamera er et infrarødt kamera, der kan se temperaturforskellene i elinstallationer og komponenter, og det er netop disse temperaturforskelle, der kan sige noget om, hvorvidt der er problemer eller ej.

Når vi kommer ud med vores værktøj, så vil termograferingen foregå, mens produktionen fortsat er i gang. Helt optimalt så bør produktionsanlæggene helst køre på størst mulig kapacitet, da vi på denne facon får det bedste billede af hvorledes elinstallationer og komponenter fungerer under disse forhold.

Minimer risikoen for driftstop i virksomheden

Selvom dine elinstallationer er pakket godt ind, så bliver de påvirket af mange forskellige faktorer fra produktionen. Det kan både være vibrationer, fugt, skidt eller decideret slid. Derfor er det vigtigt at være ekstra opmærksom på, hvorledes disse forhold påvirker installationerne.

Hvis elinstallationerne bryder sammen, så kan det lede til langvarige driftsstop, som både kan være vanskelige og dyre at løse. Dertil kan du ikke være sikker på, at sådanne skader bliver dækket af forsikringen, og det er derfor altid bedst af fange eventuelle problemer i opløbet.

Netop dette kan du gøre med el-termografi, der tester alle dine komponenter og installationer i virksomheden. Vi formår således at identificere begyndende nedbrud før det går helt galt.

Termografisk måling kan bl.a. mindske risikoen for:

  • Utilsigtede driftsstop
  • Dyre reparationer grundet akut driftsstop
  • El-tavlebrand
  • Overophedede komponenter, der kræver udskiftning

Erfarne el-termografer med certificering

Hos Peter Greve A/S kan vi foretage en el-termografi for virksomheder i alle brancher. Vi laver en uvildig undersøgelse af tilstanden af dine elinstallationer og komponenter, så der kan gribes ind i tide, hvis eventuelle problemer opdages. På denne facon minimerer vi risikoen for dyre driftstop, og el-termografi er derfor en god investering, som kan spare virksomheden for mange problemer samt omkostninger.

Hvis du gerne vil have os til at foretage en undersøgelse af dine elinstallationer i virksomheden, kan du kontakte os i dag – så sender vi en professionel og certificeret el-termograf afsted til dig snarest.

Åbningstider

Mandag - fredag

07:00 - 18:00

Lørdag

09:00 - 15:00

(Efter aftale)

Søndag

09:00 - 15:00

(Efter aftale)